2014-03-18 09:09:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Újdonságra vágyik

Napi horoszkóp március 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szeretne folyton a középpontban állni, annak örülne legjobban, ha mindenki önt imádná, ha ön lehetne a „legmenőbb”. Ehhez azonban a puszta külsőségeken kívül tennie is kellene valamit. Valamiben nagyon jónak kellene mutatkoznia. Ehhez tettek kellenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a fizikai munka kifejezetten hasznára válhat, mert hajlamos az idegeit túlfeszíteni a szellemiekben. Ha eddig nem tette volna, most végre egy tisztítókúrának is alávetheti magát. A feles súlyokkal a stressz is távozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Régi emlékek juthatnak eszébe, elönti önt az érzelmek árja. Talán rádöbben bizonyos hibáira, amiknek úgy érzi, most kell meginnia a levét. Bánkódás helyett, tanuljon a hibáiból, és változzon meg, tegyen most másként!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Találkozhat egy rég látott ismerőssel, és ez új és izgalmas lehetőségeket hoz az életébe. Talán kiderülhet az illetőről, hogy egészen más, mint amilyennek megismerte őt. Sokkal érdekesebb és tartalmasabb kapcsolatot rejtő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában túlságosan piszkálódóvá vált: mindenkibe beleköt, akár van oka rá, akár nincs. Pedig nem kellene oktalanul maga ellen fordítani az embereket. Főleg nem, ha azok hatalmi pozícióban vannak. Támogatókra szüksége van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha végre megtanulna igazán bízni önmagában, sokkal sikeresebb lehetne tetteiben. Mindaddig, amíg remélt támogatói egy szorongó, kishitű embert látnak, erre aligha számíthat. Vértezze fel magát egy kis önhittséggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy váratlan esemény megakadályozhatja önt valamely terve kivitelezésében. Ne adja fel, de próbálja meg kissé módosítani. A sors csak próbára teszi a reflexeit, de nem kell attól tartania, hogy el is vágja attól, amit szeretne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nem egy kiegyensúlyozott ember az érzelmi életében, de a mai napon túltehet még önmagán is. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelnie a dolgokat. A csapkodás, a haragos szó, csak ront a helyzetén. Ne kötözködjön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érezheti ma, ahogy csak ritkán: hogy senkinek sem fontos, senkinek nincs szüksége önre. Persze nem kell mindig a középpontban állnia, de ez még nem jelenti azt, hogy ön nem fontos tényező. A mellékszereplők is fontosak!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma mindenre képesnek érzi magát: semmi sem jelent akadályt, vagy lehetetlent. Nagyon energikus, és ezért tényleg hihetetlen alkotásokra képes. Különösen a művészetek terén alkothat nagyot. Ha más nem, a szakácsművészetben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lépjen végre túl a múlt sérelmein, mert azokkal csak folyamatosan mérgezi az életét. Persze, azért jó lenne, ha az, aki megsértette, ehhez hozzásegítené. Ám ha nem, akkor se őrizze a bánatát, mert ezzel csak tartja a sebeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Újdonságra vágyik, és ehhez legegyszerűbben az új barátságokon át vezet az út. Kicsit mozduljon ki otthonról, éljen társasági életet, vegyüljön el az idegenek között. Ma könnyen találhat új barátokat. Látogasson meg egy fesztivált!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: